keskiviikko 19. helmikuuta 2014

#55 Koulutunti

Moikka,
Tänään kerron teille maanantain koulutunnista. Menin siis maanantaina Vuokolla. En ollut mennyt Vuokolla vähään aikaan (viimeksi joskus ennen viimeisimpiä kisoja), joten oli ihan mukava mennä taas Vuokolla. Viime aikoina oon kuitenkin mennyt pari kertaa Taikalla ja multa on jäänyt nyt myös tosi paljon tunteja pois. :(
Alussa käveltiin siis alkukäynnit pitkillä ohjilla ja sitten ruvettiin menemään pituushalkaisijalla ja joka kerta piti kääntyä eri suuntaan. Jokaiselle pitkälle sivulle piti sitten tehdä voltteja, jotta saatiin taivuteltua ja pysähdyksiä. Vuokko meni tosi hyvin jo siinä vaiheessa. Sitä mentiin jonkun aikaa ja sitten mentiin kaikki samaan suuntaan ja ruvettiin ravaamaan. Ravaamisen jälkeen laukattiin vähän aikaa ja Vuokko meni koko ajan reippaasti, mutta silti rauhallisesti niin kuin aina. Sitten alettiin menemään kulmista avotaivutuksia. Avotaivutukset ei mennyt alussa niin hyvin, vaan siinä oli aika paljon hakemista että miten se onnistuu. Välillä vaihdettiin suuntaa ja laukattiin vähän aikaa molempiin suuntiin ennen kuin mentiin toiseenkin suuntaan avotaivutuksia. Varsinkin alussa kaula taipui vähän liikaa, mutta tunnin lopulla sekin ongelma oli pois. Avotaivutukset meni siis koko ajan vaan paremmin ja paremmin. Lopuksi käveltiin sitten vielä loppukäynnit.
Tunti meni siis kaiken kaikkiaan ihan hyvin alkuvaikeuksista huolimatta. Oon aina tykännyt mennä Vuokolla ja meen sillä aina mielellään.
Tästä viikosta lähtien käyn siis vain joka toinen viikko ratsastaa ainakin nyt tämän kevään. Katsotaan miten sitten jatkossa mm. kesällä ja ens syksynä,  mutta näillä mennään ainakin nytten. Koitan keksiä jotain muitakin postauksia tavallisten tuntipostauksien lisäksi.
Laitelkaahan niitä ideoita postauksista! :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)
-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti