maanantai 8. huhtikuuta 2013

#34 Estetunti Vuokolla (ma 1.4.2013)

Heissan,

ajattelin kertoo teille nyt tässä postauksessa viime viikon maanantain tunnista, jolloin meillä oli estetunti. Menin siis Vuokolla ja ilmoittauduin sillä kisoihin. Mennään Vuokon kanssa estekisoihin siis ja luokkana on 40cm ja tein tuonne muuten uuden välilehden, josta voitte käydä kattelemassa mun tulevia ja menneitä kisoja. :) Ja tunnilla siis Vuokko hyppäs ihan hyvin mitä nyt välillä ite en ollu oikein oikeeseen aikaan hypyissä mukana... Esteet oli tunnilla korkeudeltaan suunnilleen 40-50cm, mutta saatiin hypätä osat 60cm:n okseria paitsi sitten Vuokko rupes kieltämään siihen esteelle ja senkin takia ei mennä kisoihinkaan 60cm:n luokkaan. Muut esteet meni hyvin ja Vuokko hyppäs ihan nätisti eikä kieltänyt, vaikka saattoi hämätä vähän, kun yhen esteen eessä oli kaks tynnyriä. :D Mutta kokonaisuudessa tunti meni ihan hyvin, jossei niitä kieltoja siihen okserille lasketa. Tästä on hyvä jatkaa kisoja kohti! :--)

Tänään olen taas menossa ratsastamaan niinkun muinakin maanantaina ja meillä taisi olla koulutunti...taidan mennä Vuokkolla, kun meen sillä niihin kisoihinkin! :D

Tähän loppuun vielä muutama kuvaa maanantain estetunnilta ja lisää kuvia saatte, jos mä saan niitä lisää itselleni... :)

 Tynnyrieste :D

 Pystyeste

Okseri, joka ei ole tuossa 60cm :D

Kuvat: (c) Minna S.

-Janita-

4 kommenttia:

  1. Ei helv, onks kisoissa tynnyreit? Mite hitossa me päästää yli? :D:D:D

    Mut kiva postaus, ja hienoi kuvii! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, vissii ja ne laitetaa tollei ku tossa ja me mentii tunnilla aina tost keskeltä ja niitä saa viissii näyttää niitä esteitä enne radan alotusta :D ja kiitos paljon!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perkule! :D:D:D vielä noi suomipuomit mitä se pelkää iha järkyttävästi :-D

      Poista
    2. Eiköhän se mee teilläkii ihan suht hyvin ainakii :DD!

      Poista