maanantai 20. tammikuuta 2014

#53 Kahden viime viikon ratsastustunnit

Moikka,

nytten tässä postauksessa kerron kahdesta viime tunnista eli viime viikon maanantaista ja sitä edellisestä maanantaista. Aloitan nyt vaikka ensimmäisenä kertomalla maanantain 6.1 tunnista.

2 viikkoa sitten maanantaina meillä oli koulutunti ja menin sen Taikalla. Menin siis ekaa kertaa Taikalla ja se on nyt ollut vaan osaavampien tunneilla. Taika oli tosi reipas ja liikku hyvin. Laukassa sai aina jarrutella jonkin verran. Mentiin tunnilla pohkeenväistöjä sekä ravissa että käynnissä. Molemmissa askellajeissa väistöt meni ihan hyvin, mutta alussa takaosa jäi vähän jälkeen, mutta sen jälkeen kun pari kertaa oli menty niin ne meni jo ihan hyvin. :) Taikalla on aika paljon vauhtia, joten ravissakin piti saada se menemään mahollisimman rauhallisesti ja niin se menikin. Tunnilla ei tehty kauheasti muuta. Oon kuitenkin tos tyytyväinen siihen miten nätisti ja rauhallisesti Taika meni loppuravit ja tuntu ainakin siltä, että varsinkin siinä vaiheessa Taika meni hyvässä muodossa.

Ja viime viikon maanantaina meillä oli estetunti ja menin sen Ofeigilla. Päästiin hyppää aika paljon, koska meitä oli niin vähän tunnilla. En ollut pitkään aikaan mennyt Ofeigilla, joten siihen nähden meni ihan hyvin. Varsinkin lopputunnista hypyt rupes sujumaan hyvin. :) Mä taisin olla melkeinpä ainut, jolle nostettiin niitä esteitä, mutta oon silti ihan tyytyväinen tuntiin.

Nyt en siis tänään ja ensi viikolla mene ratsastamaan, joten postauksia ei välttämättä kauheasti tule sillä välin, mutta katsellaan jos saisin joku päivä viimestään sitten kun pakkasta on vähemmän niin jonkun kuvailemaan mun tuntii. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

-Janita-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti